Kilpailutiedotteet

Emmi Peltosella epäonninen kilpailu Zagrebissa

Koronatartunnan takia Espoon GP-kilpailun kaksi viikkoa sitten väliin jättänyt Emmi Peltonen kilpaili Zagrebissa Challenger Series -kilpailussa. Peltonen luisteli kokonaispisteet 133,15 ja oli lopputuloksissa sijalla 16.

Peltosella oli sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa ongelmia teknisten elementtien kanssa. Vapaaohjelmassa suurin osa hypyistä helpottui kolmen sijasta joko kahteen tai yhteen kierrokseen ja myös pirueteista ja askelsarjasta jäivät tavoitellut vaikeustasot puuttumaan.

Kilpailun voittoon luisteli Yhdysvaltojen Lindsay Thorngren 196,48 pisteellä.

Tulokset: https://villa-madison.com/gs2022/

Kuva: Jari Marttila


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024