Kilpailutiedotteet

Marie Lundmark Trophy helmikuussa Helsingin jäähallissa

Kansainvälinen luisteluliitto (ISU) on myöntänyt Suomelle muodostelmaluistelun Challenger-sarjan kilpailun helmikuulle 2024. Historian toinen muodostelmaluistelun CS Marie Lundmark Trophy järjestetään Helsingin jäähallissa 10.–11.2.2024. Kyseessä on yksi kauden jännittävimmistä kohtaamisista, sillä tämä on joukkueiden viimeinen kansainvälinen mahdollisuus kerätä pisteitä MM-näyttöjä varten. Suomalaisille juniorijoukkueille tämä tapahtuma on erityinen, sillä tämän kilpailun perusteella ratkotaan lopulliset joukkueet maaliskuussa Sveitsissä järjestettävään junioreiden MM-kilpailuihin.

Suomen Taitoluisteluliitto on nimennyt Marie Lundmark Trophyyn Helsinki Rockettesin ja Team Uniquen. Juniorijoukkueet nimetään 2. valintakilpailun jälkeen 10.12.2023. Kutsutuiksi tulevat viisi parasta juniorijoukkuetta Season Best -tilaston perusteella. 

Arvokilpailuiden valintakriteerit.   
Marie Lundmark Trophy -sivut

Kansainvälisen luisteluliiton (ISU) muodostelmaluistelun Challenger Series koostuu enintään viidestä kansainvälisestä osakilpailusta. Tiivistahtinen sarja mahdollistaa monille joukkueille kilpailla kansainvälisellä tasolla ja ansaita World Standing -pisteitä.

11 – 14.1.2024, Eindhoven /Alankomaat, Challenger Series Lumiere Cup
20 – 22.1.2024, Budapest /Unkari, Challenger Series Budapest Cup
26 – 27.1.2024, Dumfries /Iso-Britannia, Challenger Series Trophy d’Ecosse
02 – 04.2.2024, Gdansk /Puola, Challenger Series Hevelius Cup
10 – 11.2.2024, Helsinki /Suomi, Challenger Series Marie Lundmark Trophy


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024