Kilpailutiedotteet

Iida Karhunen 26. junioreiden MM-kilpailuissa

Iida Karhunen luisteli junioreiden MM-kilpailujen lyhytohjelmassa pisteet 47,82, joilla hän sijoittui osion 26:ksi ja karsiutui vapaaohjelmasta. 24 jatkaa vapaaohjelmaan.

Erinomaisen kilpailukauden tehneen 14-vuotiaan lappeenrantalaisen kohtaloksi koituivat lyhytohjelmapäivän harjoitukset, joissa hän kaatui suoraan polvelle. Vamma vaati lääkärin hoitoa ennen kilpailua.

– Pelkäsin, että pystynkö edes luistelemaan polven takia, Karhunen kuvasi tuskaista päiväänsä.

Kipeä polvi näkyi lyhytohjelmasuorituksessa. Iida Karhunen kaatui hänelle normaalisti helpon kolmoislutzin, joka oli tarkoitettu hyppy-yhdistelmän aloittajaksi, ja haparoi myös kaksoisaxelissa. Tulos jäi lähes kymmenen pistettä yläkoululaisen kauden parhaasta.

– Olen tosi pettynyt ja haluaisin tehdä vain kaiken uudestaan, Karhunen jatkoi

Lyhytohjelman voitti kauden komeettoihin kuuluva 14-vuotias Mao Shimada Japanista, 71,78.

Suomen toinen edustaja Calgaryssa käytävissä junioreiden MM-kilpailuissa on 18-vuotias Makar Suntsev Kotkasta. Hän käynnistää kilpailunsa tänään juniorimiesten lyhytohjelmakilpailussa. Suntsev luistelee kilpailun viidennessä ryhmässä Suomen aikaa puolen yön jälkeen klo 00.47.

Tulokset
LiveStream


Kadonneista matkatavaroista huolimatta upeat tulokset Budapestista ja Oberstdorfista 23.9.2023
Tuloksia: Jelgava Cup 18.9.2023