Kilpailutiedotteet

Tuloksia: Talviuniversiadit

Vuoden 2023 talviuniversiadit järjestettiin Lake Placidin legendaarisissa olympiamaisemissa. Nella Pelkonen nousi lopputuloksissa kahdeksanneksi kokonaispistein 152,58.

– Päällimmäisenä ok fiilis. Ei ihan parasta ollut, ja jäi aika paljonkin korjattavaa. Mutta toisaalta olisi voinut mennä huonomminkin eli kyllä tuohon pitää olla tyytyväinen. Oli kiva olla jäällä, kiteytti Pelkonen Olympiakomitean tiedotteessa.

Kilpailun kaksoisvoitto meni Japaniin. Kilpailun voitti Mai Mihara pistein 221,18 ennen vuoden 2022 maailmanmestaria ja olympiapronssimitalistia Kaori Sakamotoa, joka ansaitsi pisteet 217,42.


Nella Pelkonen 14:s lyhytohjelmakilpailun jälkeen (uutinen 15.1.)

Nella Pelkonen varmisti paikkansa vapaaohjelmakilpailuun pistein 52,37 ollen lyhytohjelmakilpailun 14:s.

– Ihan hyvät tunnelmat. Nella jatkoi hyvin kaatumisesta, eikä antanut sen häiritä loppuohjelmaa. Hän sai komponenttipisteistä kauden parhaat, vaikka siinä oli se kaatuminen. Ollaan tyytyväisiä, että vapaaohjelmapaikka varmistui. Kisat jatkuu, iloitsi valmentaja Minna Järvinen Olympiakomitean tiedotteessa.

Kilpailua johtaa Japanin Kaori Sakamoto. Vapaaohjelmakilpailu luistellaan ensi yönä klo 2.00 Suomen aikaan.

Makar Suntsev luisteli lyhytohjelmakilpailussa pisteet 56,70, jotka riittivät sijalle 26. Vapaaohjelmaan pääsivät 24 parasta.

Tulokset
Livestream

Kuva: Jari Marttila


Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024