Kilpailutiedotteet

Taitoluistelun EM-kilpailujen luistelijat on julkaistu

Kansainvälinen luisteluliitto (ISU) on julkaissut sivuillaan EM-kilpailujen luistelijat. Kilpailuihin on ilmoitettu 32 Euroopan parasta naisten yksinluistelijaa, 30 miesten yksinluistelijaa, 23 jäätanssiparia ja 15 pariluisteluparia. EM-kilpailut järjestetään Espoo Metro Areenalla 25. – 29.1.2023.

Suomella on edustus yksinluistelussa ja jäätanssissa. Naisia edustaa hallitseva Suomen mestari Janna Jyrkinen, miehiä seitsenkertainen Suomen mestari Valtter Virtanen ja jäätanssia GPEspoo -kilpailussa pronssia voittaneet Juulia Turkkila-Matthias Versluis.

Linkki ISU:n sivulle https://results.isu.org/events/fsevent00113584.htm
Kilpailusivut https://espoo2023.com

Lue lisää lisää kilpailijoidemme valmistautumisesta SkatingFinlanland.fi sivuilta
Valtter Virtanen
Juulia Turkkila-Matthias Versluis
Janna Jyrkinen (juttu tulossa)


Tuloksia: Bavarian Open 2023 5.2.2023
Nella Pelkoselle PM-kultaa, Makar Suntsev pronssille 5.2.2023