Kilpailutiedotteet

Helsinki Rockettes ennätykseen Latviassa

Helsinki Rockettes siirtyi lauantaisella voitollaan muodostelmaluistelun kanainvälisessä Riga Amber Cupissa senioreiden kauden parhaan tuloksen haltijaksi Suomessa. Season´s Best -huipputulos on nyt 236,74 pistettä.

Helsingin Taitoluisteluklubin Helsinki Rockettes loi ohjelmastaan Requiem suorituksen, jonka tuomarit palkitsivat korkein laatu- ja esittämispistein.  Joukkue sai vapaaohjelmastaan 159,45 pistettä, jotka nostivat kokonaistuloksen kauden ennätykseen.

Valmentaja Kaisa Arrateig luonnehti Helsinki Rockettesin olleen suorituksessaan mahtava: läsnä jokaisessa hetkessä ja potkussa. Menoa siivittivät myös hallin hyvä tunnelma ja yleisö.

– Suoritus oli voimakas ja rohkea. Luistelijat pelasivat joukkueena hyvin yhteen. Saimme tästä kilpailusta syyskauden kruunun, jonka kanssa on hyvä lähteä viettämään pientä palauttavaa joululomaa. Kisakausi jatkuu taas tammikuussa, Kaisa totesi.

Musketeers voitti juniorisarjan

Helsingin Luistelijoiden Musketeers voitti juniorisarjan ylivoimaisesti. Joukkueen veto vapaaohjelmastaan Steampunk oli hyvä ja puhdas. Musketeers sai vapaaohjelmastaan 114,36 pistettä ja kokonaispisteet 178,50, jotka nostivat joukkueen kauden parasta tulosta reilulla neljällä pisteellä.

Kansainväliseen Riga Amber Cupiin osallistui molemmissa Kansainvälisen luisteluliiton sarjoissa kolme joukkuetta, jotka olivat kolmesta eri maasta. Muut osallistujat jäivät molemmissa sarjoissa kauas suomalaisista voittajista.

Tulokset: https://ambercup.eu/results/rac2022/index.htm


Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024