Kilpailutiedotteet

Arttu Juusolalle ja Rosa Reposelle hyvää kisakokemusta JGP-kilpailussa Puolassa

Arttu Juusola luisteli Puolan Gdanskissa käytävässä Junior Grand Prix -kilpailussa sijalle 16 pistein 159,58. Lyhytohjelman jälkeen sijalla 22 ollut Juusola onnistui vapaaohjelmassaan hienosti ja nousi vapaaohjelmakilpailussa sijalle 15 parantaen kokonaiskilpailun ennätyspisteitään kymmenellä pisteellä.

– Kisasta jäi tosi hyvä mieli. Olen tyytyväinen vapaaohjelmaan, mutta lyhytohjelmassa jäi harmittamaan ohjelman ensimmäinen lutz, jonka perään piti vielä tulla kolmoistulppi, joka ei tällä kertaa onnistunut. Siitä jäi aika paljon pisteitä saamatta, Juusola kertoo.

Juniorimiesten sarjan voittoon luisteli Japanin Takeru Amine Kataise 234,24 pisteellä.

Reponen 17:s juniorinaisten sarjassa

Juniorinaisten sarjassa Rosa Reponen saavutti yhteispisteet 136,14. Myös Reponen paransi sijoitustaan lyhytohjelman jälkeen kiiveten sijalta 20 sijalle 17.

– Tämä ei ollut ihan parasta, mihin olisin pystynyt. Luistelu oli vähän sellaista puristamista, mutta kokonaisuudesta jäi ihan kiva fiilis. Lyhytohjelmassa ritti epäonnistui, mutta muuten ohjelma oli ihan hyvä. Vapaaohjelma oli vähän sekalainen ja kaikki ei ihan sujunut, mutta sain kuitenkin pääpiirteittäin pidettyä ohjelman kasassa, Reponen sanoo.

Kilpailun voittoon luisteli Japanin Ami Nakai 205,90 pisteellä.

Juusola ja Reponen kilpailevat seuraavan kerran jo ensi viikolla Oulussa luisteltavissa SM-valintakilpailuissa.

 Jäätanssin tulokset

Jäätanssikilpailussa Suomen Daniela Ivanitskiy ja David Goldshteyn luistelivat sijalle 17 pistein 99,74. Kilpailun voiton veivät Kanadan Nadiia Bashynska ja Peter Beaumont 171,61 pisteellä.

Tulokset: http://www.isuresults.com/results/season2223/jgppol2022/

Kuvassa: Arttu Juusola


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024