Kilpailutiedotteet

Oona Ounasvuori ja Janna Jyrkinen avasivat kilpailukautensa Italiassa

Oona Ounasvuori ja Janna Jyrkinen avasivat kilpailukautensa Lombardia Trophyssa Italiassa. Ounasvuori lähtee vapaaohjelmaan sijalta 12 pistein 50,78 ja Jyrkinen sijalta 14 pistein 43,49.

Suoritukseensa tyytyväinen Ounasvuori loisti lyhytohjelmansa pirueteissa; vaikeimmalle eli nelostasolle arvioidut lentävä vaakapiruetti ja jalanvaihdollinen yhdistelmäpiruetti keräsivät tuomareilta laatupisteitä kuten myös kolmostasolle arvioitu taivutuspiruetti. Myös askelsarja ja kaksoisaxel sujuivat laadukkaasti. Ohjelman avanneeseen kolmoislutz-kaksoistulppiin ja soolohyppynä olleeseen kolmoisflippiin osui tällä kertaa pientä haparointia.

-Pari pientä virhettä sinne tuli, mutta niitä lähdetään työstämään kauden mittaan. Tämä on kauden eka kisa ja on kiva päästä näyttämään uudet ohjelmat ja saada ekat kunnon tuomaripalautteet. Vapaaohjelmaan lähden hyvällä fiiliksellä. On tärkeää saada yksi isompi kansainvälinen kilpailu alle ennen Finlandia Trophya, Ounasavuori kertoo.

Jyrkinen aloitti ohjelmansa näyttävällä kaksoisaxelilla, mutta lutzin jääminen kolmen kierroksen sijaan kahteen jätti hypyn kokonaan ilman pisteitä. Myös kolmoisritti-kaksoistulppiin osui tällä kertaa hienoista epäpuhtautta. Ohjelman piruetit sen sijaan sujuivat laadukkaasti, kuten myös askelsarja.

Kilpailua johtaa lyhytohjelman jälkeen Japanin Kaori Sakamoto pistein 72,93.  Vapaaohjelmat luistellaan lauantaina 17.9.2022.

Tulokset: https://www.fisg.it/upload/result/5874/csita2022/index.htm

Kuvassa: Oona Ounasvuori ja Janna Jyrkinen


Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024