Kilpailutiedotteet

Tuloksia: Suomalaiset mitaleille Sveitsissä ja Slovakiassa

Suomalaisia maajoukkueluistelijoita kilpaili viikonloppuna Sveitsissä ja Slovakiassa.

Swiss Ice Skating Open 26.–29.10.2023, Lausanne, Sveitsi

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis luistelivat ylivoimaiseen jäätanssin voittoon kokonaispistein 195,97. Vapaatanssissa he saavuttuivat uudet kansainväliset ennätyspisteet 122,93.

Naisten yksinluistelussa suomalaiset kohottivat asemiaan vapaaohjelmakilpailussa. Olivia Lisko sijoittui upeasti kolmanneksi kauden ennätyspistein 142,48. Linnea Ceder avasi kansanvälisen kilpailukautensa sijoittumalla neljänneksi pistein 138,09 ja Minja Peltosen sijoitus oli kahdeksas pistein 126,18.

Juniorinaisissa Petra Lahti sijoittui 10:nneksi, Darja Trubitson 16:nneksi ja Lotta Artimo 19:nneksi. Noviisitytöissä Venla Sinisalo kiri upealla vapaaohjelmalla 14. sijalta hopealle. Meea Männikkö ansaitsi pronssia ja Minea Montonen sijoittui 9:nneksi.

Tulokset

Tirnavia Ice Cup 27.–29.10.2023, Trnava, Slovakia

Slovakiassa järjestetyssä kansainvälisessä taitoluistelukilpailussa Makar Suntsev sijoittui neljänneksi pistein 194,87. Naisten sarjassa Fanny Lindfors sijoittui seitsemänneksi pistein 137,53.

Juniorimiehissä Matias Heinonen saavutti mainiosti hopeaa pistein 152,62. Lyhytohjelmassa hän yritti ensimmäistä kertaa kolmoisaxelia, mutta kaatui harmittavasti alastulossa. Anton Erkama sijoittui seitsemänneksi pistein 101,84. Karina Innos sijoittui juniorinaisten kahdeksanneksi.

Tulokset

Tulevalla viikolla Janna Jyrkinen kilpailee Ranskan Grand Prix -kilpailussa. Kilpailu on katsottavissa Suomessa ISU YouTube -kanavalla. Valtter Virtanen avaa kilpailukautensa CS-sarjan Denis Ten Memorial -kilpailussa Kazakstanissa. Suomalaisedustusta nähdään myös Riikassa Volvo Open Cupissa. Kotimaassa on luvassa muodostelmaluistelun SM-sarjojen ensimmäinen valintakilpailu Helsingissä, joka on samalla Synchro Tour Finlandin toinen osakilpailu.


Taitoluistelun GP-sarjan osallistujat julkaistu – Finlandia Trophyssa mukana upea kattaus huippuluistelijoita 9.6.2024
Helsinki Rockettesille MM-pronssia, Team Unique neljäs 6.4.2024