Uutiset

Galay ennätyspisteisiin Warsaw Cupissa

Roman Galay saavutti uudet lyhytohjelman ennätyspisteet 67,93 Warsaw Cupin lyhytohjelmakilpailussa ja lähtee vapaaohjelmakilpailuun viidenneltä sijalta. Galay hyppäsi ohjelmassaan kolmoislutz-kolmoistulpin, kolmoisakselin ja kolmoisritin.

-Ihan hyvä fiilis jäi. Olin alkuviikosta vähän flunssainen ja kehossa tuntui vielä pientä epävarmuutta hypyissä ja parista piruetista ja askelsarjasta jäi tasoja saavuttamatta, Galay sanoo.

Suomen toinen edustaja Valtter Virtanen luisteli lyhytohjelmakilpailussa sijalle 13 pistein 60,22. Virtanen teki ohjelmassaan onnistuneet kaksoisakselin, kolmoisritti-kolmoistulpin sekä kolmoislutzin. Ohjelmaan osui kuitenkin pieniä epäpuhtauksia, jotka verottivat pisteitä.

Kilpailu johtaa Venäjän Andrei Mozalev 83,81 pisteellä.

Saarinen kahdeksantena lyhytohjelmien jälkeen

Naisten sarjassa Jenni Saarinen luisteli lyhytohjelmakilpailussa sijalle kahdeksan pistein 55,37. Ohjelman aloitushyppy kolmoisflippi päättyi kaatumiseen, mutta Saarinen onnistui hyvin kasaamaan ajatuksensa ja ohjelman loppuosa sujui laadukkaasti.

-En ole kauhean tyytyväinen. En ole tällä kaudella vielä saanut lyhytohjelmasta nappisuoritusta, vaikka rahkeet siihen kuitenkin olisi ja flipin kaatuminen harmittaa. Vapaaohjelmassa toivottavasti nähdään itsevarma Jenni. Menen elementti kerrallaan, tiedän että osaan ne, Saarinen kertoo.

Kilpailua johtaa Yhdysvaltojen Bradie Tennell pistein 70,10.

Tulokset: http://www.pfsa.com.pl/results/1920/CSPOL2019/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024