Uutiset

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis tanssivat kuudenneksi Italiassa

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis onnistuivat kauden ensimmäisessä kilpailussaan ja sijoittuivat kuudenneksi Lombardia Trophyssä Italiassa. Mukavasti sujunut vapaatanssi toi pisteitä 86,05 ja kilpailun kokonaissaldoksi tuli 144,44 pistettä. Pieni horjahdus twizzelissä ei jäänyt harmittamaan Juulia Turkkilaa.

– Tänään meillä oli oikein hallittu kokonaisuus ja hyvä kauden aloitus, analysoi Turkkila. – Ohjelmassa on uusia vaikeita elementtejä, joiden sisäänajo vie aikaa, mutta loistavan valmistautumisjakson ansioista olemme kyllä valmiita.

Turkkila iloitsi myös vapaatanssikilpailun neljänneksi korkeimmista komponenttipisteistä. – Olemme saaneet hyvää palautetta ohjelmistamme ja tiedämme, että ne on hyvin rakennettu, Turkkila kertoi.
– Tällä kertaa jäimme teknisissä pisteissä, vaikka olemme yleensä teknisesti vahvoja. Saamme siis korjattua mahdolliset virheet sillä puolella.

Kilpailun voitti Italian Charlene Guignard – Marco Fabbri pistein 193,28.  Turkkila ja Versluis kilpailevat seuraavan kerran jo viikon päästä Ondrej Nepela Trophyssä Slovakiassa.

Lombardia Trophyn tulokset.


Turkkila-Versluis ehdolla Vuoden Läpimurroksiksi ja Vuoden urheilijaksi 11.12.2023
Marie Lundmark Trophyn lipunmyynti aukeaa tänään 7.12.2023