Uutiset

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi

Olympiakomitean elokuussa 2021 lanseeraama Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suunnattu kaikille ohjaajille ja valmentajille – lajista, valmennuskokemuksesta tai -taustasta riippumatta. Kurssin voivat suorittaa sekä palkatut että vapaaehtoiset valmentajat ja ohjaajat. Verkkokurssin tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edellytyksistä.

Suomen Taitoluisteluliiton tavoitteena on luoda yhdessä jäsenseurojensa kanssa turvalliset edellytykset taitoluistelutoiminnalle, ja kannustamme nyt ihan jokaista taitoluistelun parissa toimivaa ohjaajaa ja valmentajaa suorittamaan Vastuullisen valmentajan verkkokurssin. Kurssisuorituksesta voi hakea merkinnän Hoikan koulutusrekisteriin tämän lomakkeen kautta.

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suoritettavissa osoitteessa oppimisareena.fi. Verkkokurssi on maksuton 31.12.2021 saakka. Verkkokurssi kustantaa 10 €/henkilö 1.1.2022 lähtien. Kurssin suorittaminen edellyttää rekisteröitymistä Suomisportiin


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024