Uutiset

Tuloksia Salzburgista ja Belgradista

Itävallan Salzburgissa käydyssä kansainvälisessä muodostelmaluistelun Mozart Cupissa luisteltiin perjantaina lyhytohjelmat.

Suomea edustaa seniorisarjan kilpailussa Marigold IceUnity ja Team Unique. Team Uniquelle päivä oli täysosuma. Joukkueen räväkkä katutanssihenkinen lyhytohjelma toi muhkean pistepotin 84,30. Kauden ennätys parani reilulla kuudella pistellä. Valmentaja Mirjami Penttinen on jo ehtinyt odotella kauden mittaan yli 80 pisteitä. Tänään ohjelmassa napsahti kaikki kohdilleen

-Tekemisessä oli viimein tänään se energia, jonka tämä ohjelma vaatii. Pisteet olivat sitä mitä odotinkin, mutta uskon että ne voivat nousta vieläkin korkeammalle.

Marigold IceUnityn olympiaunelmasta kertova lyhytohjelma toi 77,09 pistettä ja neljännen sijan. Joukkueelle sattui harmillinen kaatuminen läpimenossa. Kauden parhaastaan hallitseva maailmanmestari jäi kuitenkin vain 1,49 pistettä. Valmentaja Anu Oksanen uumoili joukkueen olleen ennätysvauhdissa ilman kaatumisesta johtuvia vähennyksiä.

-Läpimeno on arvokas elementti, joten virhe siinä maksoi ennätyspisteet. Alkuohjelma näytti muutoin todella hyvältä. Kaatuminen aiheutti loppuohjelmaan hienoista varmistelua.

Kilpailussa toisena on Venäjän Crystal Ice pistein 79,54 ja kolmantena Kanadan Nova 77,94.

Juniorisarjassa Suomen Team Mystique on kolmantena, FireBlades kahdeksantena ja Team Estreija kymmenentenä. Vapaaohjelmat luistellaan lauantaina.

Kaikki tulokset http://skateaustria.vs91-250-98-130.cloud-he.de/img/competition/4.2018_19/110/index.htm

Muut linkit kilpailun seuraamiseen https://www.stll.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/?t[]=8&t[]=9&t[]=10&start=&end=

_________________

 

Samaan aikaan Belgradissa käydään yksinluistelun kansainvälinen kilpailu Skate Helena.

Junioreissa Mai Helske on lyhytohjelman jälkeen sijalla 14 ja Minttu Heikkinen sijalla 16. Noviiseissa Edith Mattila on kuudentena, Jessika Louhelainen sijalla 15 ja Milla Degerlund sijalla 16.

Kilpailun tuloslinkki http://www.europeancriterium.eu/documents/html/58/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024