Uutiset

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis kolmantena Minskissä rytmitanssin jälkeen

Jäätanssipari Juulia Turkkilan ja Matthias Versluisin kilpailukausi jatkui hieman kompastellen Minskissä, Valko-Venäjällä luistelussa Ice Star 2018  -kilpailussa. Parin torstaina luisteltu rytmitanssi ei sujunut aivan suunnitelman mukaisesti, mutta silti pari sai silti mukavasti pisteitä, 60,39, ja päätyi kisassa kolmanneksi ennen perjantaina luisteltavaa vapaatanssia.

– Ohjelmaan sattui tänään askelsarjassa harmillinen kaatuminen, joka rokotti kyllä paljon pisteitä, Versluis harmitteli suorituksen jälkeen – Alkuohjelma oli tosi hyvä, pystyimme keskittymään esiintymiseen ja pääsimme mukavasti sisälle ohjelmaan.

– Olemme kuitenkin tyytyväisiä, että saimme näinkin hyvät pisteet tämmöisestä virheestä huolimatta. Onneksi saimme tehtyä muut elementit laadukkaasti ja saimme hyvin laatupisteitä niistä. Nyt vaan keskitymme perjantaiseen vapaatanssiin ja unohdamme tämän päivän kokonaan, Versluis totesi.

Tulokset


Turkkila-Versluis ehdolla Vuoden Läpimurroksiksi ja Vuoden urheilijaksi 11.12.2023
Marie Lundmark Trophyn lipunmyynti aukeaa tänään 7.12.2023