Uutiset ja artikkelit

Liitto järjestää mentorointia valmentajille

Haku muodostelmaluisteluvalmentajien mentorointiprosessiin käynnissä 31.8. saakka

Hei tulevaisuuden huippumuodostelmaluistelun tekijä! Hae mukaan muodostelmaluisteluvalmentajien mentorointiprosessiin 31.8. mennessä!

Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi valmentajana? Kaipaatko tukea valmennettaviesi kohtaamiseen valmennusympäristössäsi? Haluatko saada uutta ymmärrystä joukkueesi ryhmädynamiikasta? Kaipaatko tukea valmentajan uraasi ja elämänhallintaasi?

Päätoimisille muodostelmaluisteluvalmentajille suunnattu mentorointiprosessi käynnistyy syksyllä 2018. Mukaan voivat hakea kaikki Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseuroissa päätoimisesti tavoitteellisesti työskentelevät muodostelmaluisteluvalmentajat.

Lisätiedot ja hakulomake täältä.


Tämän kauden suoratoistettavat kilpailut 28.9.2022
SeuraTeamsin materiaalit julki 27.9.2022