Uutiset

Valtter Virtanen sijalle 11 Denis Ten Memorial Challenge -kilpailussa

Valtter Virtanen luisteli Denis Ten Memorial Challenge -kilpailussa Kazakstanissa sijalle 11 pistein 177,47. Virtanen avasi vapaaohjelmansa neloistulpilla, joka kuitenkin jäi kierroksiltaan vajaaksi. Ensimmäisen kaksoisaxelin helpottuminen yksöisaxeliksi ja ritin jääminen kahteen kierrokseen näkyivät pistesaldossa, kuten myös Virtaselle totuttua matalammiksi jääneet piruettien vaikeustasot. Nelinkertainen Suomen mestari löysi kuitenkin vapaaohjelmastaan myös paljon onnistumisia.

– Ihan hyvä energia ja tekemisen meininki oli tänään. Toki virheitäkin oli, mutta olen tyytyväinen, että sain tehtyä kaksi onnistunutta kolmoislutzia sekä yhdistelmien perään kolmoistulpit. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, jo ensi viikolla Dortmundissa kilpajäille palaava Virtanen totesi.

Miesten kilpailun voittoon luisteli Venäjän Petr Gumennik 263,14 pisteellä.

Tulokset: https://turnir.fdt.kz/data/281021/CS/index.htm

Kuvassa: Valtter Virtanen
Kuva: Nina Kellokoski


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024