Uutiset

Orihara – Pirinen kolmanneksi Budapestissa

Yuka Orihara ja Juho Pirinen sijoittuivat Santa Claus Cupissa Budapestissa kolmanneksi pistein 166,58. Vasta viime keväästä asti yhdessä harjoitellut pari on luistellut erittäin nousujohteista kautta. Tänään vapaatanssin pisteitä rokotti kuitenkin hieman ohjelman alun twisseleihin osunut kaatuminen.

-Ohjelman alku oli sokki. En usko, että olen koskaan kaatunut twisseleissä kilpailussa, joten pasmat menivät siinä hieman sekaisin. Saimme kuitenkin ohjelman vietyä loppuun kunnialla, missä kovan harjoittelun myötä tullut rutiini auttoi paljon. On hienoa, että kaatumisesta huolimatta suorituksemme oli muuten niin hyvä, että pääsimme kipuamaan kansainvälisessä kilpailussa palkintokorokkeelle. Ensi viikonloppuna vuorossa ovat SM-kilpailut, joita ennen käymme läpi erityisesti vapaatanssia, Pirinen kertoi.

Arina Klinovitskaya – Jussiville Partanen sijoittuivat kilpailussa yhdeksänneksi pistein 129,41. Santa Claus Cup oli parin ensimmäinen yhteinen kilpailu, jossa he luistelivat rytmitanssin lisäksi vapaatanssin.

-Ensimmäisistä yhteisistä kilpailuistamme jäi hyvä fiilis. Totta kai ohjelmissa on vielä paljon parannettavaa, mutta tällä harjoitusmäärällä, mitä olemme ehtineet yhdessä luistelemaan, täytyy olla ylpeä suorituksestamme. Tästä kilpailusta saimme paljon oppia SM-kilpailuihin, reilun puoli vuotta yhdessä harjoitellut pari iloitsi.

Kilpailun voitti Venäjän Anastasiia Skoptcova – Kirill Aleshin pistein 182,09.

Tulokset: http://hunskate.hu/external/mukorcsolya/2019_2020/Santa/Eredmenyek/ISU/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024