Uutiset ja artikkelit

SkateFit-ohjaajakoulutus 3.10.

SkateFit-ohjaajan koulutus on tarkoitettu kaikille taitoluistelun ohjaajille ja valmentajille. Koulutuksen käytyään hän ymmärtää aikuisliikunnan perusteita ja on valmis vetämään SkateFit-konseptin mukaisia tunteja aikuisliikkujille. Kouluttajana toimii Jenni Haukirauma.

Koulutus järjestetään 3.10. Vierumäellä.
Ilmoittautumiset https://www.lyyti.in/SkateFit_ohjaajakoulutus_3102020_5692

SkateFit on aikuisille suunnattu taitoluistelun kuntoilumuoto, jossa keskitytään lihasvoiman kasvattamiseen ja sykkeen kohottamiseen luistimet jalassa. SkateFit-tunneille ovat tervetulleita kaikki luistelemisesta kiinnostuneet. Lajiosaamista ei sen kummemmin vaadita; omat luistimet ja utelias mieli riittävät.


Laura Karhunen ennätystahdissa Nizzassa 23.10.2021
Juulia Turkkila – Matthias Versluis johtaa Nizzassa 22.10.2021