Uutiset ja artikkelit

SkateFit-ohjaajakoulutus 3.10.

SkateFit-ohjaajan koulutus on tarkoitettu kaikille taitoluistelun ohjaajille ja valmentajille. Koulutuksen käytyään hän ymmärtää aikuisliikunnan perusteita ja on valmis vetämään SkateFit-konseptin mukaisia tunteja aikuisliikkujille. Kouluttajana toimii Jenni Haukirauma.

Koulutus järjestetään 3.10. Vierumäellä.
Ilmoittautumiset https://www.lyyti.in/SkateFit_ohjaajakoulutus_3102020_5692

SkateFit on aikuisille suunnattu taitoluistelun kuntoilumuoto, jossa keskitytään lihasvoiman kasvattamiseen ja sykkeen kohottamiseen luistimet jalassa. SkateFit-tunneille ovat tervetulleita kaikki luistelemisesta kiinnostuneet. Lajiosaamista ei sen kummemmin vaadita; omat luistimet ja utelias mieli riittävät.


Liikunnan ansiomerkit on myönnetty 1.3.2021
Taitoluistelun MM-joukkue on nimetty 28.2.2021