Uutiset

Koulutusta lasten ja nuorten turvalliseen urheiluun

Suomen Olympiakomitea ja Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry yhteistyössä Väestöliiton, liikunnan aluejärjestöjen ja Suomen Valmentajien kanssa kehittävät sekä järjestävät lasten ja nuorten turvalliseen urheiluun liittyvää koulutusta urheiluseuroille.

Koulutusten tavoitteena on lisätä urheiluseurojen valmiutta ennaltaehkäistä ja puuttua niin häirintään kuin muuhunkin epäasialliseen käytökseen urheilussa sekä auttaa seuroja turvallisen toimintaympäristön luomisessa urhelijoille.

Lue lisää koulutuksista:

Lasten ja nuorten turvallisen urheilun tueksi valmistuu uusi verkkokoulutuspaketti

Häirintävapaa urheilu -koulutuskiertua urheiluseuroille


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024