Uutiset

Urheiluseuroilla monipuolisia etäharrastamisen ja -valmennuksen keinoja

Liikkumis- ja kokoontumisrajoitusten vuoksi fyysinen yhdessä toimiminen on vähentynyt tai päättynyt kokonaan, ja tilalle on tullut harrastaminen ja harjoittelu digitaalisten kanavien kautta. Opetus- ja kulttuuriministeriö on koonnut lajiliittojen ja seurojen käytäntöjä sivuilleen.

Taitoluisteluliitto kiittää seurojaan aktiivisesta ja ripeästä otteesta vallitsevan tilanteen myötä. Valmentajat ovat tehneet monipuolisia harjoitteita omatoimisesti tehtäväksi ja pitäneet harjoituksia sekä antaneet palautetta luistelijoille digitaalisten palvelujen kautta. Luistelijat ovat aktiivisesti kuvanneet omia harjoituksiaan, kirjoittaneet treenipäiväkirjoja sekä järjestäneet yhteisiä videotapaamisia tiimikavereiden kanssa.

Liitto kannustaa seuroja tutustumaan myös muiden lajien edustajien toimiin ja jakamaan omia kokemuksiaan vertaistoimijoiden kanssa.

OKM:n tiedote
Esimerkkejä toimista koronan aikana


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024