Uutiset

Seuratuki haettavissa marraskuussa

Opetus- ja kulttuuriministeriön OKM:n seuratoiminnan kehittämistuki eli seuratuki aukeaa hakuun taas marraskuussa. Seuratukea jaetaan lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Lisätietoa sseuratuesta OKM:n nettisivuilta.

Olympiakomitea, ESLU ja Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestivät syyskuussa Seuratuki-infon, jonka tallenne on katsottavissa Youtubesta.

Liiton seuratoiminnan kehittäjät sparraavat jäsenseuroja hankkeiden suunnittelussa ja hakemusten kirjoittamisessa. Jos seura toivoo sparrausta hakemuksensa kanssa, voi yhteyttä ottaa liiton seuratoiminnan kehittäjiin.

Mira Korpinen
Seuratoiminnan kehittäjä
mira.korpinen@stll.fi
045 775 00 898.


Kevätliittokokouspäivä summasi kauden 2023-2024 20.4.2024
Maajoukkue kaudelle 2024–2025 nimetty 16.4.2024