Uutiset

Olivia Lisko sijalla 11 Slovenian JGP-kilpailussa

Olivia Lisko luisteli onnistuneen lyhytohjelman Slovenian Junior Grand Prix -kilpailussa. Lisko paransi pistesaalistaan kolmen viikon takaisesta JGP-kilpailusta yli kuudella pisteellä ja keräsi lyhytohjelmastaan pisteet 49,93. Vapaaohjelmaan 15-vuotias espoolainen lähtee sijalta 11.

Lyhytohjelman ainoa isompi virhe osui kaksoisaxeliin, joka jäi kierroksella vajaaksi. Kolmoisflippi sen sijaan sujui vaivattomasti, kuten myös hyppy-yhdistelmän ensimmäinen kolmoistulppi. Yhdistelmän toisen kolmoistulpin alastulo jäi hieman vajaaksi. Liskon laadukkaissa pirueteissa riitti vaikeutta ja läpi ohjelman jatkunut kepeä pariisilaistunnelma nosti ohjelman komponenttipisteitä.

– Tavoitteenani oli tänään onnistua lyhkärissä ja parantaa suoritustani edellisestä kilpailusta. Axelin jääminen yksiöiseksi oli tyhmä virhe, mutta sain kaiken muun tehtyä ohjelmassa hyvin, joten olen tyytyväinen. Lähdin axeliin liian hätäisesti ja se vain lipsahti. Vapaaohjelmasta lähden tavoittelemaan hyvää ja hallittua suoritusta, Lisko kommentoi.

Juniorityttöjen kilpailua johtaa Venäjän Adeliia Petrosian 70,86 pisteellä. Vapaaohjelmat luistellaan lauantaina 25.9. Suomalaisittain kilpailut jatkuvat kuitenkin jo huomenna perjantaina, kun rytmitanssin pyörteisiin heittäytyy jäätanssipari Daniela Ivanitskiy – David Goldshteyn.

Tulokset


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024