Uutiset

Finlandia Trophy Espoo ja Grand Prix Espoo all event -liput myyntiin

Espoo Metro Areena täyttyy tähtiloistosta, henkeäsalpaavasta akrobatiasta ja huimasta taituruudesta, kun taitoluistelun huippunimet saapuvat Suomeen Finlandia Trophy Espoo ja Grand Prix Espoo -taitoluistelukilpailuihin. 

Lippujen hinnoittelua on muutettu merkittävästi asiakasystävällisemmäksi. Lasten lippu (2-12 -vuotiaat) on voimassa kaikissa katsomoissa. Premium-kategoriasta on luovuttu, joten alakatsomossa on enää kaksi kategoriaa: tuomaripuoli ja tuomareita vastapäätä oleva puoli. Lastenlippu Finlandia Trophy Espoo -kilpailuun on hinnaltaan 10-15 € ja Grand Prix Espoo kilpailuun 30 €. Aikuisten lippu alakatsomoon on Finlandia Trophyssa 30-60 € ja GP:ssä 50-130 €. GP-kilpailun all event -lippujen hintoja on alennettu yli 100 eurolla. Uudella hinnoittelulle tavoittelemme erityisesti perheitä ja lajiharrastajia katsomoon kannustamaan urheilijoita onnistuneisiin suorituksiin.

Järjestyksessään 27. Finlandia Trophy Espoo 6. – 8.10.2023 on yksi Kansainvälinen luisteluliiton (ISU) Challenger-sarjan kilpailuista. Yksinluistelijoiden, jäätanssijoiden, pariluistelijoiden ja muodostelmaluistelijoiden lisäksi mukana ovat Special Olympics -sarja. 

Taitoluistelun Grand Prix Espoo 17.-19.11.2023 on taitoluistelun aikuisten GP-osakilpailu. Edellinen järjestettiin Espoossa 2022.

Tapahtumien all event -liput tulevat myyntiin Ticketmaster.fi verkkokaupassa tiistaina 16. toukokuuta klo 10.00. Päivä- ja tapahtumakohtaisten lippujen myynti alkaa syksyllä. 

Ostamalla molempiin tapahtumiin aikuisten all event -lipun saat kaupan päälle maukkaan edun. Finlandia Trophy Espoo tapahtumassa saat kisaleivoksen ja kahvin sekä Grand Prix Espoon yhteydessä kolmen ruokalajin menun katsomoravintola Marioksessa. Osta omasi heti sillä kampanja on voimassa 15.6. asti. Kampanjan jälkeen lähetämme ruokailun varauslinkin all event -lipun ostajille.

Tästä lipunmyyntiin!

Lisätietoja tapahtumasivuilla finlandiatrophy.com ja stll.fi/gp-2023.

Nähdään Espoossa! 


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024