Uutiset ja artikkelit

Jäätanssijat Orihara-Pirinen ennätysvauhdissa Warsaw Cupissa

Yuka Oriharan ja Juho Pirisen energinen rytmitanssi toi parille uudet ennätyspisteet 71,56 Warsaw Cupin jäätanssikilpailussa Puolassa. Lähes kymmenellä pisteellä ennätyspisteitään parantanut pari lähtee vapaatanssiin kilpailun kuudennelta sijalta.

Alkukauden aikana ahkerasti kilpailleen parin High School -maailmaan sijoittuva rytmitanssi huokui itsevarmuutta ja Glee-televisiosarjasta tuttu musiikki vauhditti teknisestikin onnistunutta luistelua.

-Tämä oli ihan ehdottomasti kauden paras luistelu. Olo tuntui vapautuneelta ja oli nautinto luistella kisajäällä. Olemme onneksi pysyneet terveinä ja saaneet tehtyä pitkän ja hyvän harjoittelujakson, mikä alkaa näkyä myös tuloksissa. Erityisesti olemme keskittyneet parantamaan luistelumme yhtenäisyyttä ja oikeaan suuntaan ollaan ehdottomasti menossa, pari iloitsi.

Jäätanssikilpailua johtaa Venäjän Diana Davis-Gleb Smolkin 81,30 pisteellä.

Tulokset: https://page.pfsa.com.pl/results/2122/CSPOL21/

Jäätanssin vapaatanssit sekä naisten vapaaohjelmat luistellaan lauantaina 20.11.2021.


Janna Jyrkinen EM-kilpailuissa seitsemänneksi 28.1.2023
Tuloksia: Friuli-Venetsia Giulia 2023 27.1.2023