Uutiset

Kauden 2023-24 kiertopalkinnot – ehdota palkittavaa nyt

Kevät lähestyy ja taitoluisteluseuroilla on jälleen mahdollisuus ehdottaa kiertopalkintojen saajia.​ Seurojen ehdotettavana on tänä keväänä viisi palkintoa, joista vuoden somevaikuttajien palkinnot ovat uusia.

Vuoden taitoluisteluseura

Palkinnon teema vaihtelee vuosittain. Nyt jaettavan palkinnon teemana on Taitoluisteluliiton ensimmäinen arvo ilo. Seuran tulee kirjata lyhyt kuvaus omasta toiminnastaan ja onnistumisistaan palkinnon teemaan liittyen. Odotamme innostavia ja oivaltavia kuvauksia, miten seuranne on onnistunut jakamaan ympärilleen luistelun iloa ja onnistumisen riemua.

Vuoden seuratoimija

Vuoden seuratoimija on henkilö, joka on antanut oman merkittävän panoksensa lajin, seuran ja luistelijoiden eteen. Vuoden seuratoimija voi olla palkallinen tai vapaaehtoinen seuran toimija. Jokainen seura voi ehdottaa yhtä henkilöä.

Vuoden kasvattajavalmentaja

Vuoden kasvattajavalmentaja on monen menestyvän luistelijan taustalla ja rakentaa tulevaisuuden lajiaktiiveja innostavan ja positiivisen elämänasenteensa ansiosta. Tämä valmentaja vaikuttaa luistelijoihin niin, että ilo luistella välittyy katsomoonkin. Jokainen seura voi ehdottaa yhtä henkilöä.

Vuoden somevaikuttaja – luistelija (Yksinluistelija, soveltavan sarjan luistelija, aikuisluistelija, pariluistelija, jäätanssija, muodostelmaluistelija)

Vuoden somevaikuttaja on aktiiviluistelija, joka on kerännyt paljon seuraajia joissain sosiaalisen median kanavissa (esim. TikTok, Instagram, Facebook) ja tuottaa sinne sisältöä aktiivisesti. Sisältö on viihdyttävää, monipuolista ja se kattaa kuulumisia sekä urheilusta että vapaa-ajan vietosta. Urheilijan luoma sisältö lisää koko lajin saamaa positiivista näkyvyyttä.

Viisi parasta ehdokasta julkaistaan Liiton sosiaalisen median kanavissa kuukausi ennen palkitsemistilaisuutta. Eniten Liiton someseuraajien ääniä saanut ehdokas valitaan vuoden somevaikuttajaksi.

Vuoden somevaikuttaja – joukkue

Vuoden somevaikuttaja on muodostelmaluistelujoukkue tai luisteluryhmä, joka on kerännyt paljon seuraajia joissain sosiaalisen median kanavissa (esim. TikTok, Instagram, Facebook) ja tuottaa sinne sisältöä aktiivisesti. Sisältö on viihdyttävää, monipuolista ja se kattaa kuulumisia sekä urheilusta että vapaa-ajan vietosta. Urheilijan luoma sisältö lisää koko lajin positiivista näkyvyyttä.

Viisi parasta ehdokasta julkaistaan Liiton sosiaalisen median kanavissa kuukausi ennen palkitsemistilaisuutta. Eniten Liiton someseuraajien ääniä saanut ehdokas valitaan vuoden somevaikuttajaksi.
Palkittavia eri kategorioihin voi ehdottaa 26.2.-15.3.2024. Palkintojen saajat julkistetaan ja kiertopalkinnot jaetaan liiton Kevätliittokokouksen yhteydessä. Palkittaville lähetetään henkilökohtainen kutsu tilaisuuteen.

Täytä lomake tämän linkin kautta.


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024