Uutiset

Taitoluistelun junioreiden MM-kilpailut alkavat torstaina Tallinnassa

Taitoluistelun junioreiden maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Tallinnassa 13.-17.4.2022. Suomea kilpailuissa edustavat Linnea Ceder ja Makar Suntsev

MM-kilpailut alkavat torstaina junioripoikien lyhytohjelmakilpailulla, jossa on mukana Makar Suntsev. Suntsev on osallistunut kuluneella kaudella junioreiden Grand Prix -sarjan kilpailuun Ranskassa sijoittuen kuudenneksi. Hän on edustanut juniorina kahdesti suomea PM-kilpailuissa. SM-kilpailuissa 2022 Suntsev luisteli miesten SM-hopeaa. 

Makar Suntsev. Kuva Jari Marttila.

Juniorityttöjen lyhytohjelmakilpailu kilpaillaan lauantaina. Linnea Ceder edusti suomea edellisen kerran junioreiden MM-kilpailuissa vuonna 2019. Nyt hän lähtee kovatasoiseen kilpailuun haastamaan itseään ja luistelemaan oman tasonsa mukaisesti. Ceder on edustanut Suomea Euroopan nuorten olympiafestivaaleilla ja PM-kilpailuissa. Hän on edustanut Suomea myös EM-kilpailussa naisten sarjassa. 

Linnea Ceder. Kuva Jari Marttila.

MM-kilpailujen sivut https://jwskate2022.eu/en

Tulokset https://results.isu.org/events/fsevent00111050.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024