Uutiset

Rosa Reponen ylivoimaiseen voittoon Tirnavia Ice Cupissa Slovakiassa

Yksinluistelun maajoukkueeseen kesällä noussut Rosa Reponen luisteli ylivoimaiseen voittoon Tirnavia Ice Cupin juniorityttöjen kilpailussa Slovakiassa. 14-vuotias tamperelainen sai lyhyt- ja vapaaohjelmastaan kokonaispisteet 145,23. Toiseksi sijoittui Sveitsin Sarina Joos pistein 132,67.

Reponen esitti sekä lyhyt- että vapaaohjelmassaan vahvaa piruetti- ja hyppyosaamista tekemällä erittäin laadukkaita, vaikeimmalle eli nelostasolle arvioituja piruetteja sekä lukuisan joukon onnistuneita kolmoishyppyjä.

– Tuntuu aivan ihanalta. Ohjelmissa oli paljon onnistumisia ja kokonaisuus oli hyvä. Erityisen tyytyväinen olen, että vapaaohjelman kaksoisaxel-euler-kolmoissalchow ja kolmoisritti olivat laadukkaat. Seuraavaksi tavoitteenani on tehdä yhtä hyvä suoritus toisissa SM-valintakilpailuissa, Reponen kertoi.

Myös Reposen valmentaja Susanna Haarala iloitsi suojattinsa luistelusta.

– Ihan mieletöntä. Rosa on hyvässä kunnossa ja onnistui tekemään kisatilanteessa rennon suorituksen, Haarala kuvaili.

Junioripoikien sarjassa Suomea edustava Jari Krestyannikov sijoittui kilpailussa neljänneksi 118,53 pisteellä. Kilpailun voiton vei Slovakian Lukas Vaclavik 144,76 pisteellä.

Tulokset: http://www.kraso.sk/wp-content/uploads/sutaze/2021_2022/20211028_ticInt/index.htm


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024