Uutiset

Rosa Reponen ja Jari Krestyannikov juniorisarjojen voittoon Sloveniassa

Rosa Reponen juniorityttöjen kilpailun voittoon Sloveniassa

Yksinluistelun maajoukkueeseen kuuluva Rosa Reponen voitti Sloveniassa käytävän Skate Celje -kilpailun juniorityttöjen sarjan uusin henkilökohtaisin ennätyspistein 145,47. Taitavana hyppääjänä tunnettu 14-vuotias luistelija teki vapaaohjelmassa useampia näyttäviä kolmoishyppyjä, joista erityisen laadukkaasti sujuivat tänään salchow ja ritti. Myös vaikeimmalle eli nelostasolle arvioitu hyppyistumapiruetti pyöri näyttävästi. 

-Tosi hyvä fiilis. Sain tehtyä kaksi hyvää kokonaisuutta, mutta erityisesti tämän kilpailun lyhkäriin olen tyytyväinen. Vapaaohjelmaan tarvitaan vielä lisää suoritusvarmuutta, seuraavan kerran SM-kisajäällä kilpaileva Reponon pohti.

Peppi Vallenius sijoittui juniorityttöjen kilpailussa kuudenneksi pistein 117,67 ja Tilda Liukkonen luisteli sijalle 11 pistein 104,68.

Myös junioripoikien kilpailun voitto Suomeen

Junioripoikien sarjassa Jari Krestyannikov nappasi voiton 134,71 pisteellä.

-Ohjelmat eivät olleet ihan parhaat mahdolliset, mutta olen kuitenkin tyytyväinen kokonaisuuksiin. Vapaaohjelmassa olen erityisen tyytyväinen hyvin sujuneeseen axel-euler-salchowiin. Molempien ohjelmien piruetteja täytyy vielä kehittää samoin kuin hyppyjen toistovarmuutta, Krestyannikov sanoi.

Myös Krestyannikov nousee kisajäälle seuraavan kerran joulukuussa Porissa luisteltavissa SM-kilpailuissa.

Junioripoikien kilpailun toiseksi sijoittui Italian Tommaso Barison 128,39 pisteellä.

Advanced novice -sarjassa Unna Kuusinen sijoittui seitsemänneksi pistein 91,80. Kilpailun voitti Tsekin Babrora Tykalova 114,62 pisteellä.

Tulokset: http://www.europeancriterium.eu/documents/html/1066/index.htm


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024