Uutiset

Marie Lundmark Trophy:ssa mukana muodostelmaluistelun huippumaat

Muodostelmaluistelun Challenger-sarjan kilpailun Marie Lundmark Trophy:n ennakkoilmoittautuminen päättyi sunnuntaina ja mukaan on ilmoittautunut joukkueita Suomen lisäksi USA:sta, Kanadasta, Venäjältä, Ruotsista, Sveitsistä ja Italiasta. Ennakkoilmoittautumisesta huolimatta mailla on mahdollisuus ilmoittaa joukkueita vielä 22.12.2021 asti. Kilpailu järjestetään Turun Gatorade Centerissä 21.–23.1.2022.

Turussa tulet näkemään huippuluistelua, sillä kilpailuun osallistuvat joukkueet ovat maailman eliittiä. Suomi on edelleen maailman menestynein muodostelmamaa yhdeksällä maailmanmestaruudella. Suomesta kilpailuun osallistuvat senioreista Helsinki Rockettes ja Team Unique sekä junioreihin Dream Edges Junior ja Team Fintastic

Challenger-sarjan rinnalla järjestetään SM-noviisien (Advanced Novice) kilpailu, jossa mukana kuuden suomalaisjoukkueen lisäksi joukkueet Italiasta ja Venäjältä. Aiemmasta poiketen noviisien kilpailu järjestetään lauantaina 22.1.2022. Kolmen päivän All Event -lipun lunastaneihin ollaan yhteydessä Ticketmasterin toimesta palautusta varten.

Toivotamme urheilijat, valmentajat, tuomarit, vapaaehtoiset ja yleisön tervetulleeksi mukaan häikäisevään tapahtumaamme. All Event -liput ovat myynnissä parhaillaan ja päiväliput tulevat myyntiin joulukuun aikana. Tarkemmat aikataulut ja joukkueet julkaistaan joulukuussa osoitteessa http://www.marielundmarktrophy.com/

Lipunmyynti

Facebook


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024