Uutiset

Olympiakomitean hallitusvaalit 21.11.2020

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa se rakentaa liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.

Järjestön hallituksen muodostavat kesäolympialaisten jälkeisessä järjestön syyskokouksessa neljäksi vuodeksi valittu puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja kahdeksan hallituksen jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Hallitukseen kuuluvista on aina kahden oltava aktiiviurheilija tai urheilijoita, joiden aktiiviuran päättymisestä on kulunut enintään kahdeksan vuotta. Urheilijavaliokunta tekee esityksen järjestön kokoukselle valittavista urheilijoiden edustajista. Hallitukseen kuuluu lisäksi äänioikeutettuna aina Kansainvälisen olympiakomitean suomalainen jäsen tai jäsenet.

Tänä syksynä on jälleen aika valita uusi hallitus Olympiakomitealle. Hallitusvaalit pidetään järjestön syyskokouksen yhteydessä 21.11.2020. Hallitusvaalia on valmistellut kevätkokouksessa valittu, jäsenistöä edustava ehdollepanotoimikunta.

Suomen Taitoluisteluliitto on asettanut puheenjohtajaehdokkaaksi Susanna Rahkamon.

Susanna Rahkamon ajatuksia voit lukea täältä https://www.skatingfinland.fi/henkilot/susanna-rahkamo-puhaltaa-poikki-nokittelun/

Kaikki ehdokkaat puheenjohtajavaalissa https://www.olympiakomitea.fi/2020/10/21/olympiakomitean-hallitusvaalit-puheenjohtaja-ja-hallitusehdokkaat-kaudelle-2021-2024/


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024