Uutiset

Muodostelmaluisteluun haastajajoukkueet kaudelle 2021–2022

Liittohallitus päätti maaliskuun lopulla pitämässään kokouksessaan olla nimeämättä muodostelmaluistelun senioreiden ja junioreiden maajoukkueita kaudelle 2021–2022. Koronapandemian aiheuttamien virallisten kilpailujen peruuntumisten vuoksi, joukkueilla ei ollut riittävästi näyttöjä maajoukkuevalintoja varten. Seuraavat junioreiden ja senioreiden maajoukkueet nimetään kriteerien mukaisesti helmikuussa 2022.

Sen sijaan liittohallitus nimesi neljä senioreiden haastajajoukkuetta ja viisi junioreiden haastajajoukkuetta, jotka saavat yhtäläiset tukitoimet valmentautumiseensa. Tällä päätöksellä haluttiin antaa useammalle joukkueelle mahdollisuuden tavoitella MM-kisapaikkaa tänä erityisenä aikana.

Junioreiden haastajajoukkueet:
Valley Bay Syncro, Espoon Jäätaiturit 
Team Mystique, Helsingfors Skridskoklubb
Musketeers, Helsingin Luistelijat 
Team Fintastic, Helsingin Taitoluisteluklubi
Dream Edges, Kaarinan Taitoluistelijat

Senioreiden haastajajoukkueet:
Lumineers, Espoo Synchronized Skaters
Team Unique, Helsingfors Skridskoklubb
Marigold IceUnity, Helsingin Luistelijat
Helsinki Rockettes, Helsingin Taitoluisteluklubi

Lisätietoja,
Satu Niittynen, valmennuspäällikkö 


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024