Uutiset

Susanna Rahkamo ehdolla Kansainvälisen luisteluliiton presidentiksi

Suomen Taitoluisteluliitto on nimennyt Susanna Rahkamon Kansainvälisen luisteluliiton (ISU) presidenttiehdokkaaksi. Jos Rahkamo tulisi valituksi, hän olisi ensimmäinen nainen tässä johtotehtävässä.

Rahkamolla on pitkä historia huippu-urheilun parissa toimimisesta. Hän on Suomen Olympiakomitean varapuheenjohtaja, Suomen Taitoluisteluliiton pitkäaikainen puheenjohtaja, ISU Development Commission’in puheenjohtaja ja jäätanssin moninkertainen arvokisamitalisti.

Rahkamo nostaa kampanjansa avainteemoiksi arvojohtamisen, monipuoliset katsojakohtaamiset, uudet tulonlähteet ja digitalisaation hyödyntämisen kasvun saavuttamiseksi sekä jäsenmaiden kehittämisyhteistyön.

Susanna Rahkamon avainteemat


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024