Uutiset

Olivia Lisko 11. Slovakiassa

Olivia Lisko luisteli erittäin onnistuneen vapaaohjelman ja nousi kokonaistuloksissa sijalle 11. junioreiden Grand Prix -kilpailussa Slovakiassa. Hän keräsi yhteispisteet 131,88.

Liskolla oli vaikeuksia uransa ensimmäisen GP-kilpailun lyhytohjelmassa, mutta vapaaohjelmajäällä luistin liukui jo vaivatta. 15-vuotias espoolainen nakutti valtaosan hypyistään varmasti, joukossa myös uusi yhdistelmä, eulerin yhdistämä kolmoisflippi ja kolmoissalchow. Myös piruetit pyörivät tasokkaasti.

– Oli tosi hyvä ohjelma minulta. Olen tyytyväinen siksikin, että olen vaihtanut ohjelmiini vaikeampia hyppyjä. Tällaisen suorituksen jälkeen on hyvä lähteä jatkamaan kautta.

Tyttöjen kilpailun kärkeä hallitsivat täydellisesti Venäjän uudet nuoret tytöt. Kilpailun voitti 13-vuotias Veronica Zhilina, joka teki vapaaohjelmassaan kolme neloishyppyä. Zhilinan yhteispisteet olivat 216.92.  Venäjä vei myös sijat 2-4. 

Olivia Lisko luistelee uudelleen junioreiden GP-jäällä kolmen viikon päästä Sloveniassa. Samaan kilpailuun matkaavat Slovakiassa tällä viikolla uutena Suomen jäätanssiparina debytoineet Daniela Ivanitskiy ja David Goldshteyn. Vasta yhteistyönsä aloittanut suomalais-yhdysvaltalainen pari jäi sijalle 15, yhteispisteet olivat 83,33.

Jäätanssikilpailun voittivat kanadalaiset Natalie D’Alessandro ja Bruce Waddell, 163,04.


Tulokset


Toimistomme on suljettu 30.5. 30.5.2024
Suomen Taitoluistelusäätiön tukipäätökset 2024 29.5.2024