Uutiset

Linnea Ceder EYOF-kilpailun yhdeksäs lyhytohjelman jälkeen

Parittomina vuosina järjestettävät Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit kilpaillaan parhaillaan talvilajien osalta Sarajevossa.

Arvokisojen ensikertalainen aloitti kisaurakkansa taitoluistelussa lyhytohjelmalla ja lähtee huomiseen vapaaohjelmaan sijalta 9 pistein 46.25.. Hyvää ohjelmaa varjosti yksi kaatuminen, mutta Ceder jatkaa kisaansa hyvillä mielin.

– Kaaduin itselle yhden semi-varman hypyn, mikä harmittaa, mutta täytyy olla tyytyväinen, että pystyin näinkin hyvin tekemään, kun kuitenkin eka tällainen iso kisa minulle. Hyvällä mielin huomiseen, se kuitenkin ratkaisee enemmän. Kaikki peliin, totesi Ceder.

Kilpailun ylivoimaisessa johdossa on Venäjän hallitseva mestari Anna Schcerbakova pistein 72.57. Kilpailussa on kustakin 29 maasta yksi tyttö.

Vapaaohjelma kilpaillaan torstaina alkaen klo 13.25. Voit seurata kilpailua täällä. 

Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit, European Youth Olympic Festival (EYOF) ovat Euroopan Olympiakomiteoiden luoma ja Kansainvälisen Olympiakomitean suojeluksessa järjestettävä kilpailutapahtuma eurooppalaisille nuorille urheilijoille. Olympiafestivaalit (aikaisemmin Olympiapäivät) järjestetään parittomina vuosina sekä kesä- että talvilajeissa. EYOF-kisoissa nuorilla on mahdollisuus saada kokemusta korkeatasoisesta kansainvälisestä kilpailusta sekä tutustua muihin kulttuureihin.

Lue lisää kilpailuista Olympiakomitean sivuilta.

Olympiakomitean tiedote kisapäivästä.

 


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024