Uutiset

Bergman kolmanneksi Budapest Trophyssa

Yksinluistelun maajoukkueeseen kesällä noussut Pihla Bergman luisteli kahdella erittäin vahvalla ohjelmalla juniorityttöjen kilpailun kolmanneksi kansainvälisessä Budapest Trophyssa. Huomenna 15-vuotispäiväänsä viettävä Bergman saavutti hienot yhteispisteet 143,49. Helsinkiläinen luistelija vakuutti vapaaohjelmassaan onnistumalla jokaisessa hyppyelementissään. Lennokkaan kaksoisaxel-kaksoistulpin lisäksi ohjelmassa nähtiin viisi erilaista kolmoishyppyä; kolmoissalchow, kolmoistulppi, kolmoisritti, kolmoisflippi ja kolmoisflippi-kaksoistulppi sekä kolmoislutz-euler-kaksoissalchow.

– Olo on ollut tällä viikolla tosi vapautunut ja rento, joten mahtavaa, että tähän väliin osui tällainen superonnistuminen. Luisteleminen tuntui tänään tosi kivalta ja erityisesti hypyt sujuivat. Olen tyytyväinen koko kokonaisuuteen, iloitsi Bergman.

Suomen toinen edustaja Anna Bergström luisteli sijalle kolmetoista pistein 105,38.

– Ei voi valmentaja olla kuin tyytyväinen. Pihlan suoritus oli ihan täysi kymppi ja Annakin tsemppasi hienosti loppuun asti. Tämä on ihan mahtavaa, kiitteli suomalaisluistelijoiden valmentaja Tiia-Riikka Pietikäinen.

Kilpailun voittoon luisteli Unkarin Vivien Papp 154,55 pisteellä.

Tulokset: http://hunskate.hu/external/mukorcsolya/2021_2022/BT2021/index.htm


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024