Uutiset ja artikkelit

Finlandia Trophy Espoon lipunmyynti alkaa 2.8.2021

Espoo Metro Areena täyttyy 8.–10. lokakuuta 2021 tähtiloistosta, henkeäsalpaavasta akrobatiasta ja huimasta taituruudesta, kun taitoluistelun huippunimet saapuvat Suomeen käynnistämään kilpailukauden kansainvälisessä Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailussa. Tällä kertaa kyseessä ei ole mikä tahansa kausi vaan olympiakausi, joka huipentuu helmikuussa 2022 Pekingissä pidettäviin olympialaisiin.

Tapahtuman All Event -liput tulevat myyntiin Lippu.fi:n verkkokaupassa 2. elokuuta klo 10. Päivälippujen myynti alkaa 16. elokuuta klo 10.

Järjestyksessään 25. Finlandia Trophy on yksi Kansainvälinen luisteluliiton Challenger-sarjan kilpailuista. Yksinluistelijoiden, jäätanssijoiden, pariluistelijoiden ja muodostelmaluistelijoiden lisäksi mukana ovat toista kertaa Special Olympics -sarjan erityiset urheilijat.

Tutustu lippujen hinnoitteluun ja alustavaan aikatauluun tapahtuman omilla verkkosivuilla www.finlandiatrophy.com. ISU julkaisee kilpailijat nettisivuillaan syyskuussa.

Nähdään Espoossa!

Kuva Antti Lehto


Turkkila-Versluis saavutti Suomelle jäätanssin olympiapaikan 25.9.2021
Olivia Liskolle uudet ennätyspisteet Slovenian JGP-kilpailussa 25.9.2021