Uutiset

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis tanssivat jälleen uuteen ennätystulokseen

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis parantavat otteitaan kisa kisalta. Kauden toisessa kilpailussaan Ondrej Nepela Trophyssä Bratislavassa pari onnistui kauniissa vapaatanssissaan ja kohensi jälleen ennätystään usealla pisteellä. Vapaatanssista pari palkittiin 90,05 pisteellä ja kun rytmitanssikin onnistui perjantaina, kisan kokonaissaldoksi tuli 150,66 pistettä ja seitsemäs sija.

Jäätanssijat olivat tyytyväisiä ehjään suoritukseensa ja ennätyspisteisiinsä, vaikkei kaikki sujunutkaan aivan täydellisesti.
– Tänään jouduimme vähän taistelemaan ohjelmassa, sillä se ei sujunut ihan niin kevyesti kuin toivoimme. Ainakin valmentajan silmään ohjelmassa näkyi teknisiä virheitä. Suoritus sujui kuitenkin paremmin kun viikko sitten ensimmäisessä kilpailussa, jolloin oli pientä haparointia ja jännitystä ilmassa, Turkkila analysoi.

Pari kilpailee seuraavan kerran lokakuun alussa Finlandia Trophy Espoossa. Turkkila odottaa jo kotikisaa innoissaan.
– Ihana päästä isolle areenalle ja ison kotiyleisön eteen luistelemaan, Turkkila hehkuttaa.
– Nämä kaksi kansainvälistä kilpailua ovat auttaneet pääsemään hyvin kisarutiiniin kiinni ja nyt olemme valmiita kovatasoiseen kilpailuun Espoossa. Siellä haluamme luistella entistä rohkeammin, isommin ja vapautuneemmin niin, että täytämme areenan piippuhyllyille asti, Turkkila kuvailee seuraavan kilpailun tavoitteita.

Finlandia Trophy Espoo käydään Metro Areenalla 5.-7.10.2018. Ondrej Nepela Trophyn voittivat Victoria Sinitsina – Nikita Katsalapov Venäjältä pistein 196,42.

Ondrej Nepela Trophy tulokset 


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024