Uutiset

Tuloksia muodostelman French Cupista

Helsinki Rockettes sijoittui  toiseksi huippupistein 84,74 muodostelmaluistelun French Cupin lyhytohjelmakilpailussa Rouenissa. Kilpailu johtopaikasta oli äärimmäisen tiukka, sillä Venäjän Team Paradise johtaa kilpailua vain 0,25 pisteen turvin tuloksella 84,99. Viisi ensimmäistä joukkuetta – mukana Team Unique ja Marigold IceUnity – ovat tuloksissaan 2,51 pisteen sisällä.

Ranskalainen klassikkosävelmä Hymni rakkaudelle siivitti Helsinki Rockettesin vahvaan ja tunteikkaaseen suoritukseen.

– Luistelijat pystyivät tekemään hyvää työtä ja tarkkoja elementtejä. Tulkinta ja kokonaisuus olivat todella kaunis kokonaisuus, valmentaja Kaisa Arrateig kiitti joukkuettaan.

Vapaaohjelmien päivään on kaikkien kärkijoukkueiden lähdettävä täysin panoksin

– Helsinki Rockettes onnistui viime viikonloppuna Göteborgissa, mikä toi hyvän itseluottamuksen. Ohjelma on hallussa. Se ruokkii aina uskallusta antaa mennä vahvasti. Vahvasti on pakko tehdä, koska kisa on niin kova, Arrateig totesi.

Viimeisenä seniorijoukkueena luistellut Team Unique latasi Rouenin myöhäisillassa täysillä street tanssinsa, johon  osui harmittavasti yksi kaatuminen. Ennätyspisteet 84,53 toivat kuitenkin lyhytohjelmien kolmannen sijan.

Marigold IceUnity luisteli varmasti ja rauhallisesti lyhytohjelmansa lajin toiveesta nousta olympialajiksi. Lopputuloksena olivat kauden parhaat lyhytohjelman pisteet 83,75 ja neljäs tila.

ESS:n Lumineers osoitti myös lyhytohjelmansa kehittyneen, sillä joukkue luisteli korppiparvena kauden ennätyspisteet 75,18, joilla se sijoittui kuudenneksi.

Junioreissa Kaaren Dream Edges luisteli huippupisteet 78,75 ja johtaa French Cupin juniorisarjaa. Venäjän Junost on tiiviissä tuntumassa toisena vain 0,18 pisteen päässä kaarinalaisista pistein 78,57. USA:n Sky Liners on kolmantena 74 pisteellä.

EsJT:n Valley Bay Synchro on neljäs pistein 62,74 ja Oulun Stella Polaris seitsemäs tuloksella 50,53.

Noviiseissa HSK:n  Team Dynamique ja HTK:n Finettes ottivat kaksoisvoiton. Team Dynamique luisteli kirkkaimman mitalin 70,31 pisteellä ja Finettes hopeisen pistein 68,44.

French Cup jatkuu junioreiden ja senioreiden vapaaohjelmin lauantaina.

Kaikki tulokset ja aikataulut: http://isujs.so.free.fr/FrenchCup-2019/index.htm


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024