Uutiset

Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä liikuttamaan lapsia Hippo-luistelukoulun parissa

Suomen Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä aloittavat monivuotisen yhteistyön, jossa tarjotaan maksuttomia Hippo-luistelukouluja valtakunnallisesti.

”Taitoluisteluliiton visiona on ”Koko Suomi luistelee” ja tämä yhteistyö tukee osaltaan valtavan hyvin liiton tavoitetta. Lisäksi haluamme olla mukana liikuttamassa suomalaisia lapsia, jotta liikkumattomien määrää saataisiin vähennettyä”, summaa liiton toiminnanjohtaja Outi Wuorenheimo.

”OP Ryhmä tukee tänä vuonna lasten ja nuorten hyvinvointia yli 4,5 miljoonalla eurolla, sillä haluamme pitää huolen, että lapset ja nuoret voivat hyvin. Yhteistyö Suomen Taitoluisteluliiton kanssa on yksi uusi konkreettinen teko, jolla pystymme valtakunnallisesti yhdessä lisäämään hyvinvointia ja tarjoamaan lapsille mahdollisuuden liikkua. Hippo on liikuttanut lapsia jo useiden vuosikymmenien ajan osuuspankkien järjestämissä Hippo-kilpailuissa ja eri lajien urheilutapahtumissa, joten se on monille perheille tuttu hahmo ja sopii siten hyvin kannustamaan lapsia luistelukouluissa”, kertoo OP Ryhmän brändi- ja markkinointijohtaja Päivi Svens.

Hippo-luistelukoulut ovat osa OP Ryhmän Hippo-liikuntakoulukonseptia, jonka tavoitteena on tukea lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia liikunnan avulla ja tarjota lapsille matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla maksutta eri liikuntalajeja.

Hippo-luistelukouluja järjestetään valtakunnallisesti yhteistyössä paikallisten taitoluisteluseurojen ja OP Ryhmän kanssa. Ensimmäisenä kautena tavoitteena on järjestää kahdeksan Hippo-luistelukoulua, jotka liikuttavat parhaimmillaan 500 lasta. Kukin Hippo-luistelukoulu on pituudeltaan neljän kerran mittainen. Hippo-luistelukoulun tavoitteena on tarjota lapsille luistelun riemua ja houkutella heitä liikkumaan yhdessä kavereiden kanssa, sillä jokaisella suomalaisella lapsella on oikeus oppia luistelutaito. Ensimmäiset Hippo-luistelukoulut alkavat syyskuussa 2023. Seurat voivat hakea Hippo-luistelukoulun järjestäjäksi tämän linkin kautta. Lisätietoja osoitteessa stll.fi/hippo tai olemalla yhteydessä liiton seuratoiminnan kehittäjään Teemu Hintikkaan.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024