Uutiset

Työkaluja uran lopettamiseen

Urheilu-uran päättäminen on useimmille vaikea hetki. Joillekin se onnistuu helpommin, jotkut tekevät luopumisesta johtuvaa ”surutyötä” vielä vuosienkin jälkeen. Suomen Taitoluisteluliitossa viime syksystä lähtien toiminut luistelijoiden työryhmä kokosi nykyisten, entisten ja tulevien urheilijoiden tueksi kattavan työkalupakin, jonka avulla luistelu-urasta irrottautuminen voi olla helpompaa. Sivustolta löytyy asiaa muun muassa urheilijaindentiteetistä, lopettamisen yksilöllisistä vaikutuksista, siirrettävistä taidoista, oman lopettamissuunnitelman laatiminen ja vertaistarinoita.

Sivustolle on koottu tietoa myös, miten lajin parissa voi jatkaa toimintaa, vaikka oma kilpailu-ura päättyykin. Työkalupaketin koostamisessa työryhmän tukena on toiminut asiantuntija Jatta Muhonen.

Tutustu www-sivustoon

Aiheesta lisää SkatingFinland.fi-sivun artikkelista


Vuoden 2023 Jesse Laesterän Elämän Liekki -muistopalkinto Anna Larmolle 25.2.2024
Helsinki Rockettes johtaa muodostelman SM-kilpailua Turussa 24.2.2024