Uutiset

Taitoluistelun EM-kilpailut – Vuoden 2023 Espoon urheiluteko

Espoon kaupungin liikunta- ja urheiluyksikkö järjesti kolmatta kertaa Espoon urheilugaalan Dipolissa. Espoon liikuntalautakunta valitsi voittajan neljään kategoriaan, joista yksi oli vuoden urheiluteko.

Vuoden 2023 Espoon urheiluteoksi valittiin Taitoluistelun Euroopan mestaruuskilpailut, Espoo Metro Areenalla 25.–29.1. Palkintoa oli vastaanottamassa Suomen Taitoluisteluliiton puheenjohtaja Jouko Pitkänen.

– Lämmin kiitos Espoon kaupungin liikunta- ja urheiluyksikölle tästä tunnuksesta ja erinomaisesta yhteistyöstä. EM-kilpailut olivat meille urheilullisesti valtava menestys Juulia Turkkilan ja Matthias Versluisin voittaessa jäätanssissa EM-pronssia. Kilpailut ovat monen osan summa, jossa erityisen tärkeä rooli on sadoilla vapaaehtoisilla, Jouko Pitkänen iloitsee.


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024