Uutiset

Finlandia Trophyn vapaaehtoishaku

Lokakuussa kilpailtavan Finlandia Trophy Espoon vapaaehtoishaku on nyt avoinna. Kilpailujen järjestelyt ovat kovassa vauhdissa, korona voi silti sotkea suunnitelmat. Päätökset kilpailun järjestelyistä ja tilanteesta tehdään lopullisesti 31.8.2020.

Huippuluokan kisatapahtuman tärkein voimavara ovat sen vapaaehtoiset työntekijät. Kansainvälisessä Finlandia Trophy Espoo -kilpailussa tarvitaan jälleen useita vapaaehtoisia, jotka omalla panoksellaan toteuttavat kilpailijoille parhaat mahdolliset olosuhteet kilpailusuorituksille ja mahdollistavat kisavieraille unohtumattomien elämysten ketjun kilpailujen aikana. Tarjolla on paljon erilaisia tehtäviä mm. yleisöpalveluissa, akkreditoinnissa, hotellipalveluissa, mediatiimissä ja kilpailijahuoltoon liittyvissä tehtävissä.

Kaikki vapaaehtoiset saavat perehdytyksen tehtäväänsä. Aikaisemmasta kokemuksesta vapaaehtoisena on etua, mutta toivomme saavamme mukaan myös ensikertalaisia. Vapaaehtoisen tärkeimmät ominaisuudet ovat iloinen ja palvelualtis asenne, luotettavuus ja vahva motivaatio tarjota kisavieraille parasta mahdollista palvelua joskus pitkinäkin kisapäivinä. Etusijalla vapaaehtoisten valinnassa ovat ne, jotka voivat olla mukana koko kisaviikon. Huomaathan, että tehtävästä riippuen työt voivat alkaa jo ennen itse varsinaisia kisapäiviä ja päättyä vasta muutaman päivän kuluttua kisojen päättymisestä.

Vapaaehtoisille ei makseta palkkaa ja jokainen vastaa itse majoituksestaan ja matkakuluistaan. Kaikki vapaaehtoiset saavat työvuorojensa pituudesta riippuen yhden tai useamman aterian päivässä.

Vapaaehtoisena olet ennen kaikkea töissä tapahtumassa, joten emme voi luvata sinulle mahdollisuutta seurata kilpailuja katsomosta käsin.

Vapaaehtoisen tulee olla tehtävän aloittaessaan täysi-ikäinen.

Hakemukset oheisen linkin kautta perjantaihin 28.8.2020 klo 16 mennessä

Lisätietoja ja kyselyt sähköpostitse outi.wuorenheimo@stll.fi


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024