Uutiset

Tietoa Finlandia Trophy Espoon lipunmyyntiä koskien, mikäli rajoituksista luovutaan

Mikäli viranomaispäätöksellä tapahtumien turvavälivaatimuksista luovutaan, vapautamme Finlandia Trophy Espoo -tapahtumaan lisää paikkoja myyntiin. Myyntiin tullaan vapauttamaan tällä hetkellä suljettuina olevat rivit, joskin sivusuunnassa seurueiden väliin jätetään edelleen kaksi tyhjää istuinta. Tämä tulee koskemaan alakatsomoja, yläkatsomot eivät toistaiseksi ole vielä myynnissä. Odotellaan kuitenkin ensin virallisia päätöksiä.

Huomioithan myös, että tapahtumamme muutettiin nelipäiväiseksi: uudet päivämäärät ovat nyt 7.–10.10.2021. Tämä aiheutti muutoksia päiväkohtaisiin aikatauluihin. Mikäli olit ehtinyt hankkia lippusi jo aiemmin ja haluat muutoksesta johtuen rahasi takaisin, tulee sinun tehdä se 10.9.2021 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Lisäinfoa aiheesta osoitteessa
https://www.finlandiatrophy.com/fi/2021/08/27/finlandia-trophy-espoo-kilpailuun-lisapaiva/


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024