Uutiset

Finlandia Trophy Espoo -kilpailuun lisäpäivä

Finlandia Trophy Espoo kilpailuviikonloppu muuttuu nelipäiväiseksi. Taitoluistelutapahtuma alkaa uuden aikataulun mukaisesti jo torstaina 7. lokakuuta 2021 ja jatkuu viikonlopun yli päättyen 10. lokakuuta 2021. Tapahtumapaikkana on edelleen Espoo Metro Areena

Suomen Taitoluisteluliitto sai tänä vuonna kilpailuun tavanomaista suuremman määrän ennakkoilmoittautumisia. Liitto halusi antaa useammalle urheilijalle mahdollisuuden aloittaa kansainvälisen kilpailukautensa ja päätti pidentää tapahtumaa päivällä. 

– Slovakiassa järjestettävä Challenger-sarjan kilpailu peruuntui viikkoa ennen Finlandia Trophya. Uskomme tämän osaltaan vaikuttaneen kiinnostukseen tapahtumaamme kohtaan. Päädyimme ratkaisuun urheilijoiden etua ajatellen, sillä halusimme antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden päästä kilpailemaan olympiakauden kynnyksellä, Finlandia Trophy Espoon pääsihteeri Outi Wuorenheimo perusteli. 

Lisäpäivä aiheuttaa muutoksen jo aiemmin julkaistuun aikatauluun. Uusi päiväkohtainen aikataulu: 

Torstai 7.10. n. klo 13
Special Olympics, erityisten urheilijoiden kilpailu
Pariluistelun lyhytohjelma
Miesten lyhytohjelma

Perjantai 8.10. n. klo 13
Parien vapaaohjelma
Miesten vapaaohjelma

Lauantai 9.10. n. klo 13
Jäätanssin rytmitanssi
Naisten lyhytohjelma
Muodostelmaluistelun lyhytohjelma 

Sunnuntai 10.10. n. klo 13
Jäätanssin vapaatanssi
Naisten vapaaohjelma

Torstain lippu tulee myyntiin 2.9.2021 klo 12

Jo aiemmin tapahtumaan lippunsa lunastaneita ohjeistetaan seuraavasti. 

  • All Event -lipun lunastanut asiakas pääsee katsomaan kilpailua ilman lisämaksua kaikkina neljänä päivänä. All Event -asiakkaat tulevat saamaan henkilökohtaiset ohjeet torstain sisäänpääsystä lähempänä tapahtumaa.
  • Mikäli päivälipun aiemmin lunastanut asiakas haluaa vaihtaa perjantain tai lauantai lipun johonkin muuhun päivään, onnistuu se veloituksetta. Lipun voi vaihtaa soittamalla Lippu.fi:n maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon 010 633 1030 (palveluaika arkisin klo 10–14) tai maksulliseen 0600 900 900 palvelunumeroon (palveluaika ma-pe klo 9–17).
  • Mikäli perjantain tai lauantain päivälipun aiemmin lunastanut asiakas haluaa rahansa takaisin, tulee hänen tehdä se osoitteessa http://web.lippu.fi/palautus/ 10.9.2021 mennessä. (Huom. Palautusten päivämäärä lisätty 1.9. klo 9.32)

Tarkemmat aikataulut ja kilpailijat julkaistaan syyskuun aikana osoitteessa www.finlandiatrophy.com. Tapahtumassa noudatetaan koronasuosituksia urheilijoiden, yleisön ja muiden paikalla olijoiden terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Tällä hetkellä tapahtumaan on myynnissä vain rajallinen määrä lippuja. Järjestäjä varaa mahdollisuuden muutoksiin. 

Järjestyksessään 25. Finlandia Trophy on yksi Kansainvälinen luisteluliiton Challenger-sarjan kilpailuista. Yksinluistelijoiden, jäätanssijoiden ja pariluistelijoiden lisäksi kutsuttuina ovat muodostelmaluistelijat ja jo toista kertaa Special Olympics -sarjan erityiset urheilijat. 


Kesäkuun Sähkäri 7.6.2024
Henkilöstömuutoksia Taitoluisteluliitossa 5.6.2024