Uutiset ja artikkelit

Linnea Ceder EYOF-kokonaiskilpailun kymmenes

Linnea Ceder aloitti arvokisauransa Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleilla lupaavasti ja keräsi hyvää kokemusta tulevaisuutta varten.

Linnea Cederin kilpailu jatkui vapaaohjelmalla sijalta 9. Hänen lopullinen sijoituksensa oli 10:s pistein 125,04. Arvokisaensikertalainen ei ollut itse täysin tyytyväinen ohjelmaansa, mutta määrätietoisuus tulevia koitoksia ajatellen oli havaittavissa.

– En yltänyt omalle tasolleni tänään. Ohjelmaan piti tehdä pari helpotusta ja yksi kaatuminenkin tuli, mutta kokonaisuus oli kohtalainen, muutama onnistuminenkin oli mukana. Kokemuksena tämä oli hieno ja sain tosi paljon oppia tulevaan, totesi Ceder.

Kilpailun voittoon taituroi Anna Shcherbakova lähes 20 pisteen etumatkalla hopealle tulleesta Italian Lucrezia Beccarista.

Olympiakomitean tiedote

Kaikki tulokset


Taitoluisteluliiton syysliittokokous ja seuraseminaari 28.11. 23.10.2020
Olympiakomitean hallitusvaalit 21.11.2020 23.10.2020