Uutiset

Kutsu kevätliittokokoukseen

Suomen Taitoluisteluliiton sääntömääräinen kevätliittokokous järjestetään etäkokouksena torstaina 22.4.2021 klo 19 alkaen. Kokous järjestetään niin, että kokouksen vetäjät ja materiaalin esittäjät ovat paikalla Espoon Metro Arenan videoneuvottelutilassa.

Kokouspäivän aamuna osallistujille toimitetaan sähköpostilinkki, jota kautta seuran virallinen edustaja pääsee osallistumaan kokoukseen. Kokoukseen ovat tervetulleita ennakkoilmoittautumisten perusteella myös seurojen muut jäsenet. Heille toimitetaan kokouspäivän aamuna oma linkki, jota kautta tilaisuutta pääsee seuraamaan ilman puheyhteyttä. Kummassakin tapauksessa kokouslinkit ovat henkilökohtaiset ja perustuvat ennalta-annettuihin sähköpostiosotteisiin.

Linkki ilmoittautumiseen ja kokousmateriaaleihin.


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024