Uutiset

Jäätanssijat Daniela Ivanitskiy – David Goldshtey sijalla 17 Slovenian JGP-kilpailussa

Suomen jäätanssipari Daniela Ivanitskiy – David Goldshteyn saivat rytmitanssistaan Slovenian Junior Grand Prix-kilpailussa 34,47 pistettä. Vasta toisissa yhteisissä kilpailuissaan luistellut pari lähtee vapaatanssiin sijalta 17.

– Daniela ja David luistelivat tänään hienosti. Etenemme pienin askelin kohti parempia tuloksia. He saavat kerta kerralta enemmän kokemusta ja varmuutta parina. Toki vielä on paljon pieniä asioita korjattavana, parin valmentaja Neil Brown iloitsi.

17-vuotias Ivanitskiy ja 19-vuotias Goldshteyn harjoittelevat vuoroin Michiganissa ja Helsingissä. Alkukesästä yhteistyönsä aloittanut pari oli tyytyväinen tämän päiväiseen suoritukseensa.

– Saimme parannettua pisteitämme viime kilpailusta. Myös noston laatua saimme ylöspäin ja twizzlet sujuivat viime kertaa paremmin. Tavoitteenamme on luistella vapaatanssi mahdollisimman puhtaasti ja nauttia kokemuksesta. Tällä kertaa emme jännitä enää niin paljon kuin viime kilpailussa, joten pystymme luistelemaan rennommin ja elämään ohjelmassa mukana, pari kertoi.

Kilpailua johtaa Venäjän Vasilisa Kaganovskaia – Valeriy Angelopol pistein 66,00.

Tulokset


Lasten urheiluun yhteinen suunnanmuutos 19.6.2024
Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024