Uutiset

Jäätanssipari Orihara – Pirinen kolmantena Latvian Volvo Open Cupissa

Jäätanssijat Yuka Orihara ja Juho Pirinen luistelivat Riiassa käytävässä Volvo Open Cupissa uudet rytmitanssin ennätyspisteensä 67,48. Hyvistä asemista vapaatanssikilpailuun lähtevä pari on rytmitanssin jälkeen kolmantena. Maija Poppanen -elokuvasta tutun musiikin tahtiin luisteltu ohjelma oli vauhdikas ja elementeiltään laadukas. Suoritus jatkoi, vasta viime keväänä harjoittelun yhdessä aloittaneiden, Oriharan ja Pirisen nousujohteista kautta.

– Ennätyspisteisiin pitää aina olla tyytyväinen. Ohjelmassa oli pientä huojumista muutamassa kohdassa, mutta olemme iloisia, että saimme vietyä ohjelman rutiinilla ja kunnialla loppuun asti. Vapaatanssissa pyrimme luistelemaan parhaamme, kuten aina, Pirinen kertoi. 

Kilpailua johtaa Venäjän Sofia Shevchenko – Igor Jeremenko pistein 77,40. 

Junioreiden jäätanssikilpailussa Margareta Poutiainen – Mirko Niskanen lähtevät vapaatanssikilpailuun sijalta 21 pistein 35,98, Daniela Ivanitskiy – Samu Kyyhkynen sijalta 23 pistein 32,67 ja Sanni Rytkönen – Miitri Niskanen sijalta 24 pistein 32,45. Kilpailua johtaa Venäjän Diana Davis – Gleb Smolkin pistein 68,00. 

Tulokset: http://www.kristalice.lv/Results/Volvo40th/index.htm


Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024
Liikunta- ja urheiluyhteisö vetoaa kuntapäättäjiin: liikkumisen, liikunnan ja urheilun tulevaisuus on turvattava  14.6.2024