Uutiset

Nimityksiä Suomen Taitoluisteluliitossa

Kaudella 2022–2023 Espoossa järjestettävät kolmet kansainväliset taitoluistelukilpailut (Finlandia Trophy Espoo, Grand Prix Espoo ja Taitoluistelun Euroopan mestaruuskilpailut 2023) aiheuttavat lisäkäsiparien tarvetta liiton toiminnassa. Iloisina voimme kertoa, että

Raisa Brandt on palkattu liitoon määräaikaiseksi tapahtumakoordinaattoriksi 1.8.2022–28.2.2023. Raisa on kolmannen vuoden tapahtumajärjestämisen tradenomiopiskelija Haaga-Heliassa ja tapahtumakoordinaattorin tehtävä on osa hänen opiskeluihin kuuluvaa työharjoittelua. Hänen työnkuvaansa kuuluu mm. kansainvälisten kilpailujen vapaaehtois- ja näytteilleasettajakoordinointi sekä kutsuvierastapahtumat.

Emmi Koskiniemi puolestaan on palkattu liiton määräaikaiseksi markkinointikoordinaattoriksi vastaavaksi ajaksi (1.8.2022–28.2.2023). Emmi on viimeisen vuoden medianomiopiskelija Tampereen Ammattikorkeakoulussa. Emmi erikoistuu opinnoissaan audiovisuaaliseen sisällön käsikirjoittamiseen, joten etenkin tekstin tuottaminen sekä videosisällön parissa työskenteleminen on hänelle tuttua puuhaa. Myöskin Emmin rooli markkinointikoordinaattorina on osa hänen opiskeluihinsa kuuluvaa työharjoittelua. Emmi kilpaili useita vuosia muodostelmaluistelun SM-junioreissa, minkä jälkeen hän työskenteli valmentajana kasvattiseurassaan Tapparassa.


Vuoden 2024 OKM:n seuratuet myönnetty 12.4.2024
Helsinki Rockettes toisena ja Team Unique neljäntenä MM-kilpailuissa Kroatiassa 5.4.2024