Uutiset

Äänestä Turkkila-Versluis Sykähdyttävimmäksi Urheiluhetkeksi

Jäätanssijat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis ovat ehdokkaana Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki -kategoriassa pitkän listan äänestyksessä tulevassa Urheilugaalassa. Juulia Turkkila ja Matthias Versluis toivat 28 vuoden tauon jälkeen Suomeen jäätanssin EM-pronssia haltioituneen kotiyleisön edessä Espoossa 28.1.2023.

Äänestämään pääset täältä. Äänestämällä voit voittaa VIP-paketit Urheilugaalaan itsellesi ja yhdelle ystävälle.

Ensimmäisessä äänestysvaiheessa voi äänestää 1.–30.11.2023 välillä. Sen jälkeen kymmenen eniten ääniä saanutta hetkeä etenee äänestyksen toiseen vaiheeseen. Äänestys huipentuu Urheilugaalassa Helsingin Jäähallissa, sekä suorassa tv-lähetyksessä Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 11. tammikuuta 2024, jolloin suomalaisia eniten sykähdyttänyt urheiluhetki palkitaan Uno-palkinnolla.


Taitoluistelukirje ilmestynyt 17.5.2024
Taitoluistelun Tuki ry:n tuet kaudelle 2024–2025 15.5.2024